viernes, 24 de septiembre de 2010

Emoció a EUROVIC2010!

Enmig de l'emoció entre els participants de l'eurovic2010 i de la bona acollida per part del públic assistent i els habitans de la població de Vic, ha continuat la competició on destaquem la bona qualitat dels participants d'Italia que a totes les categories mostren un nivell molt elevat.
Dimecres i dijous vam gaudir dels aconteixements següents:
El dimecres va començar el dia amb els exercicis de les diferents escoles categoria Senior.
De tots els participants cal destacar l'actuació dels patinadors italians i alemanys que  a partir del 2n exercici s'anaven disputant les primeres posicions. Al final el jurat es va decantar per Marco Santucci(ita), En segona posició Markus Lell(alemanya) i Elis Carriero (ita) per el podi. En la categoria femenina l'emoció va durar fins el final de la competició ja que les puntuacions van estar molt igualades en tot moment, però la patinadora alemana Sandra Woyciechowski va mostrar més fermesa als últims exercicis aconseguint així la primera posició. L'assisténcia de públic va anar variant durant el dia, però va ser a la tarda on el públic es va mostrar més interessat.
Els programes curts categoria femenina les tres patinadores italianes, continuant amb la tònica del campionat, van fer-se amb el podi destacant en les seves puntuacions ja que la diferéncia entre la 4a classificada i la tercera va ser de 2 punts.
En la categoria masculina les puntuacions van tornar a ser molt igualades fet que va contribuir a l'emoció i a l'interés del públic. El podium va ser format per  Simone Porzi (italia) Bruno Colaco (portugal) Jose Luis Valero (espanya). De seguida Simone va despuntar en el seu exercici i va marcar una diferencia de 10 punts respecte el segon i el tercer classificat (que tansols 1 punt els va separar).

Dijous la jornada va començar amb diferents entrenaments i a la tarda el pùblic va anar ocupant les instal•lacions, visitant els diferents expositors que participen al campionat i comprant diferents articles a “marchandising”. Tothom va gaudir de les diverses modalitats de les danses en parella seguents:
De la categoria junior, les danses obligatories, la parella francesa formada per Pierre Meriel i Prescillia Henneguelle va destacar i es va fer amb la primera posició, Simone Cellarosi i Melissa Masini (italia) es van fer amb la segona posició i Callahan Busvelle i Justine Laugier (frança) van aconseguir la tercera posició.
Del programa lliure curt i llarg la parella Marco Garelli i Virginia Desiderio (ita) es van fer amb la primera posició. Angelo De Benedicis i Gabriella Procacci (ita) segons i Javier Wis Bravo i Nerea Wis Bravo (esp).
En la categoria Senior el resultat del programa curt i llarg va ser el seguent: Danilo Decembrini i Sara Venerucci (ita) en primera posició, Alessandro Fratalocchi i Arianna Di Damiano (ita) segona posició i Hannes Muschol i Christiane Reich (ale) en tercera posició.
En la modalitat Junior, la categoria individual de programa curt i llarg femení, es va mostrar una gran participació per part de tots els paisos i el nivell técnic va ser molt elevat fent que les puntuacions variesin per petits errors comesos en alguns dels salts que feien perdre décimes tan preciades per les puntuacions finals. Finalment el podi va ser per Chiara Colpo (ita), Mireia Faiges Gil (esp) i Valentina Mariotti (ita).
Amb la ceremonia d'entrega de medalles va acabar el dia que va deixar a la bona afluéncia de public molt satisfet i expectant per els dos dies que queden de competició.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario