sábado, 27 de noviembre de 2010

Resum jornada divendres 26 de novembre (Júnior)

En l'última competició d'aquest Mundial Júnior, Espanya ha pogut aconseguir una molt merescuda medalla de bronze. Aconseguida per els germans Javier i Nerea Wis desprès de quedar tercers provisionalment al programa curt, ho van tornar aconseguir per unanimitat dels jutges en el programa llarg, de parelles d'artístic.
La medalla d'or la van disputar les dos parelles italianes. Amb puntuacions de nou Andrea Carmoli i Elen Lago han aconseguit la primera plaça del pòdium.
Plata per Marco Garelli i Virginia Desiderio, amb un bon programa també merescut amb nous. 

Per el que fa el lliure masculí, després de fer el programa llarg, finalment l'or va ser per l'italià Dario Betti, plata per el brasiler Gustavo Casado i el bronze per l'italià Andrea Girotto.
El representant espanyol José Luís Valero va realitzar un programa llarg que va impactar al públic per una impactant coreografia, però amb uns quants errors en l'apartat tècnic, es va mantenir en la novena plaça que havia aconseguit en el curt.

En l'apartat de lliure femení, les nostres dos representants s'havien guanyat amb la seva actuació en el programa curt està en les deu millors posicions. A les dos els hi va tocar sortir en el penúltim grup.
La primera en fer-ho ha estat Mireia Faiges que ha executar un programa llarg bastant complet que ha obtingut puntuacions de quasi vuits i mig que li han permès remuntar una plaça quedant finalment en cinquena posició.
Justament després de Mireia ha sortit Julia Ventura que no va tenir la seva millor actuació i no va poder remuntar la desena posició aconseguida en el programa curt.
L'or va ser finalment per Silvia Nemesio. La medalla de plata per Elizabeth Soler després de remuntar una plaça i el bronze va ser per Viviana D'Alessandro que no va poder conservar el segon lloc del pòdium. 

Classificacions divendres 26 de novembre:

No hay comentarios:

Publicar un comentario