domingo, 28 de noviembre de 2010

Resum jornada dissabte 27 de novembre (Grups show, Precisió, In-line)

Ha arribat el torn de precisió, in-line i finalment els esperats grups show.
La Fundació Blanes ha obtingut una merescuda medalla de bronze en grups show petit després de sortir els primers. La seva actuació ha estat molt aplaudida i valorada no només per els espectadors espanyols sinó que per totes les altres delegacions. Amb puntuacions mitges de 8,4 a la A i 8,6 a la B no van poder celebrar-ho fins l'últim grup per confirmar la tercera plaça que ha estat rebuda amb molta alegria.
L'altre representant espanyol el C.P Sant Celoni ha obtingut la sempre amarga quarta plaça. Tal com és habitual amb ells han patinat amb un nivell tècnic altíssim de dificultat. Les puntuacions que han obtingut han estat molt variades, com l'últim mundial, ja que van obtenir nous, vuits i sets.
La medalla d'or ha estat per unanimitat del jurat per el grup italià del Roma Roller Team amb el seu programa “Zodiac”, que han obtingut puntuacions més altes de 9.
I la plata per l'altre grup italià de la jornada Evolution amb el programa “Migrazioni”.
Amb aquesta classificació els dos grups catalans van demostrar una vegada més que en grups show petit seguim estan en l'elit mundial.

Resultats dissabte 27 de novembre:

No hay comentarios:

Publicar un comentario