lunes, 14 de febrero de 2011

Campionat de Catalunya grups xou 2011


Aquest cap de setmana s'ha celebrat un dels esdeveniments més esperats del calendari, el campionat de Catalunya de grups xou que aquest any ha tocat a la província de Tarragona, concretament a la ciutat de Reus a les instal·lacions del Pavelló Olímpic.
Els dissabte hi va haver la competició de grups petits, quartets i grups juvenil i el diumenge la competició de grups grans, la més esperada del campionat.
Un total de 500 patinadors van competir i el pavelló es va omplir tant dissabte com diumenge.
El dissabte l'or dels grups petits se'l va emportar PA Blanes fundació privada amb el seu programa NINES DE VIDRE amb 91,70. La segona posició va ser per GLAÇANT del CPA Sant Celoni amb 91,40. I l'última posició del podi va ser per les patinadores del PA Sant Just amb EL SABOR DE LES ROSES, 83,20.
Els més petits del campionat, els grups juvenils, van demostrar un gran treball amb una bona tècnica. La primera posició va ser per JUST DO IT del Reus Deportiu amb 78'10. La segona posició per les noies de la Fundació Vilanova amb el seu programa JOC DE ROL: OBJECTIU I ES amb 75'10 i el tercer lloc per SENSE INVITACIÓ del CPA Tona amb 75'10.
L'únic quartet del campionat va ser espectacular, format per els millors patinadors del Reus Deportiu van portar el programa CARPE DIEM amb 85'50.
I per últim els grups grans van demostrar un espectacular nivell tècnic i uns programes molt originals que no van deixar indiferent a ningú. L'or se'l va emportar l'actual campió del món el CPA Olot amb el programa SUPERSTICIÓ 95'90. La segona posició va ser per el Reus Deportiu amb REBEL·LAT amb 93'90 i l'últim lloc del pòdium per Patinatge el Masnou amb CORRENTS PLÀSTIQUES amb 92'90.

Les classificacions completes:

No hay comentarios:

Publicar un comentario