jueves, 23 de septiembre de 2010

EuroVic2010- Primeres competicions.

eurovic_2 [1024x768]Aquest dimarts han començat les primeres competicions del campionat d’europa de patinatge artístic. Al matí s’han disputat les proves junior de figures obligatories  categoria masculina i femenina. Tots els patinadors han mostrat un nivell tècnic elevat però a la categoria masculina els participants italians s’han fet amb el podium en l’ordre seguent: en primera posició Simone Porzi , Tiziano Paroldo en segona i Antonelo Pesce en tercera posició. En la categoria femenina les posicions del pòdium s’han repartit entre:  Giulia Formai (Italia) ocupant la primera posició, en segona Beatrice Wachter (alemanya) i en tercera posició Joyce Lee (Alemanya).
A la tarda després de diversos entrenaments ha set el torn de la competició de les danses obligatòries i els programes curts, categoria junior i els programes curts de la categoria senior.  
Els programes curts de la categoria Junior constava de 6 parelles tres provinents d’italia una espanyola una francesa i una alemana. Les puntuacions han estat molt igualades i es fan evidents veient la puntuació final en la qual tan sols 2 punts separen el primer del segon classificat.
Les posicions del pòdium han set: en primera posició la parella formada per Marco Garelli i Virginia Desiderio (italia), en segona Javier Wis Bravo i Nerea Wis Bravo (espanya) i en tercera Angelo de Benedictis i Gabriella Procacci (italia). Els resultats de les dances imposades els sabrem durant el dia de dimecres.
Seguidament es va acabar el dia amb la cerimònia d’obertura la qual va comptar amb la participació de clubs de patinatge de la zona que van mostrar la seva preparació i van realitzar un bon espectacle. També vam gaudir d’alguns aspectes de la cultura amb diferents danses dels gegants i els cap grossos de Vic. Per acabar un espectacle de trapezistes i dansa va precedir a la presentació dels 10 paisos participants al campionat que són: Alemanya, Anglaterra, Eslovenia, Espanya, França, Holanda, Israel, Italia, Portugal i Suïssa.eurovic_2_1 [1024x768]
Fins dijous no hi haura la ceremonia d’entrega de medalles de les competicions realitzades a la tarda. Dimecres continua el campionat amb diferents competicions, durant el dia s’anirà informant dels resultats i les novetats que apareguin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario